Ski

Dugnad i lysløypa

Lysløypa

Lørdag 22/10 kl.10.00 setter vi i gang høstens store dugnad i lysløypa rundt Tudalskulten. Vi skal rydde traseen langs kantene så vi får en god og bred løype til vinteren. Det blir også lagt ut flis/bark noen steder rundt i løypa. Vi har en del verktøy og utstyr, men fint om man tar med litt verktøy for kutting av kvist, grener ...

Les mer »

Trening Skigruppa

IMG_0544.JPG

Vi starter opp trening i skigruppa med litt løpetrening. Mandag 23/5 kl. 18.00, oppmøte på ungdomsskolen. Det blir trening i løpeteknikk og informasjon om treningene fremover. Om noen fler har rulleski hjemme, er det fint om de blir tatt med på treningen. Vi starter opp med rulleski, og må se over skiene før oppstart.

Les mer »

Informasjonssamling Skigruppa, mandag 25/4

siljanrennet (2)

Vi prøver en samling for alle løperne (og foreldre hvis de har lyst) på mandag 25/4 kl. 18.00 i hallen. Det blir informasjon om barmarkstrening/rulleski, treningsoppstart og utdeling av innsatspokaler til alle som har deltatt i 5 eller fler renn i 2015/16 sesongen. Vi har også liggende premier fra Siljansprinten for alle som ikke har fått det.

Les mer »

Siljansprint finale mandag 29/2

Skiløper

Siljansprint finalen holdes mandag 29/2 i lysløypa, start kl. 18.00. Rennet går i fristil, så det er mulig både å skøyte eller gå klassisk. Premieutdeling for Siljansprinten direkte etter dette rennet.

Les mer »

Siljansprint avslutning utsatt.

Skiløper

Lørdagens avslutning på Siljansprinten er foreløpig utsatt en uke, til lørdag 20/2. Nå er det meldt kaldere, og vi håper at det skal komme nok snø til å lage en liten løype. Mer info kommer nærmere neste helg.

Les mer »

Joachim debuterte i senior-NM i hopp

Joachim senior nm-lillehammer

Årets senior-NM i stor bakke gikk av stabelen tirsdag 26/1 i Lysgårdsbakken på Lillehammer. 75 hoppere var tatt ut til å hoppe kvalifisering. De 50 beste skulle hoppe rennet. Joachim Eriksrød var en av dem som ble tatt ut til å hoppe kvalifiseringen. Han reiste opp mandag morgen og hadde to økter i bakken. Tirsdag var det klart for renn. ...

Les mer »