Loppekassa

Takk for hjelpen!

I august sto endelig Siljan Idrettslag klatrepark klar. En stor suksess fra første dag!

For de av dere som ennå ikke har sett klatreparken så ligger den på høyden mellom kunstgressbanen og hallen. Den består av et edderkoppnett og frittstående lekeapparater/hinderløype som gir mange fysiske utfordringer. I løpet av fotballsesongen er det mangt et fotballag som har prydet edderkoppnettet.

For de aller yngste barna (0-3 år) har vi laget et område ved siden av kiosken som er døpt «Loppekassa». Her kan man blant annet bryne seg på en aktivitetsvegg, teste tyngdekraften i ei sklie, kose seg i et lekehus og krabbe gjennom et rør. Det er selvfølgelig også mye sand som kan flyttes rundt på i «Loppekassa».

Alt dette står nå klart takket være den gode dugnadsånden som fortsatt bor i Siljan. Foreldrene til «jenter 6», «gutter 6» og idrettsskolen har, bokstavelig talt, trosset vær og vind for å bidra på en rekke dugnadskvelder . Knut Harald Andresen berget oss en ettermiddag med utmerkede losseferdigheter. Fritzøe og Simen Breian har bidratt med sittebenker til tilskuerskaren. Allum transport har ytet utmerket service gjennom hele prosjektet. Plantasjen og Anette Martinsen har bistått med både kunnskap og varer av ypperste klasse. Takk til alle dere!

Prosjektgruppa skal også ha en stor takk! Lange planleggingskvelder, dugnader, telefoner og mailer. Mye arbeid ligger bak et slikt prosjekt. Thomas Høyseth har gjort en solid jobb med å dra lasset i gruppa. Bak Thomas står Knut Erik Garmo, Marius Torblå, Ingrid Solberg, Frode Koch og Per Arne Hansen.

Til slutt vil vi takke Johan Smit! I tillegg til idrettslagets kontinuerlige drift har han også i dette prosjektet vært en svært viktig pådriver og bidragsyter. I den sammenheng vil vi også rette en varm takk til Jorun Smit og de andre som sitter alene hjemme for at idrettslaget skal bestå.

Hilsen Ingrid Solberg

Check Also

Takk for innsatsen, alle sammen!

Etter at snøen forsvant, ble Siljan Idrettspark gjort klar for sesongen i kveld. Det ble ...