Ny samarbeidspartner, G-Sport BEHA-kvartalet

Til alle i Siljan IL!
Etter at vår samarbeidspartner MX Sport gikk konkurs, har det blitt jobbet med å få på plass en ny avtale med ny samarbeidspartner. Etter noen interne diskusjoner i klubben, noen samtaler med foresatte i klubben og samtaler med leverandør landet vi på å opprette en kontakt med G-sport BEHA-kvartalet i Porsgrunn, som er samarbeidspartner med en rekke klubber i Grenland og har gode skussmål.

Nye drakter, som vi da mangler, er nå bestilt og kommer etterhvert. Dere får beskjed av lagets lagleder når det er klart. Siljan Idrettslag sin nye leverandør av sportstøy og sportsutstyr er da G-Sport Porsgrunn, BEHA–kvartalet.

Adressen er C.e. Berg-hanssens Gate 14, 3916 Porsgrunn
Åpningstider: Mandag-fredag 10-20, Lørdag 10-18

Butikken har et bredt utvalg av klær og utstyr til sport og fritid. Som medlem i Siljan IL får du 30% rabatt på veiledende priser fra Adidas og 20% på veiledende priser på alt annet klubb relatert utstyr.

I første omgang så sier man at man er fra Siljan IL. Medlemskort skulle vi vurdere etter hvert. Følg butikken på Facebook for å få med deg gode tilbud!

Hilsen Siljan IL, ved leder Johan Smit og nestleder Frode Berg

Check Also

Takk for innsatsen, alle sammen!

Etter at snøen forsvant, ble Siljan Idrettspark gjort klar for sesongen i kveld. Det ble ...