Siljan- og Odd-jubel på Skagerak arena

siljan jubel oddmaskoter ny1

forelesning siljan besøk

Onsdag kveld ble en skikkelig jubelkveld for Odd og Siljan IL da Odd slo Strømsgodset 2-0 hjemme. Siljan var gjestende klubb da Telemark Fylkeskommune, Telemark Fotballkrets og Odd inviterte til fest.
Foran hver hjemmekamp inviteres en telemarksklubb til Skagerak Arena, og Siljan var synlige på banen med ballhentere fra G11, G12 og J13, mens gutta på G7 og G8 var stolte maskoter der de entret banen hånd i hånd med velkjente eliteseriespillere fra Odd og Strømsgodset – og fikk minner for livet.
På tribunen satt – og tidvis stod – rundt 180 tilskuere fra Siljan IL, og gjorde sitt til at Odd gjorde jobben ute på banen.
Inne i lokalene på Skagerak arena var fotballstyret på plass sammen leder av hovedstyret Johan Smit, samt Jan Olav Hagen (varaordfører), Gunn Berit Rygg Holmelid (ordfører), Jan Sæthre (rådmann), Øyvind Lovald (helsesjef) og Jeanett Andersen (kulturkonsulent) fra Siljan kommune.
Telemark Fylkeskommune gjør dette flotte tiltaket mulig, der hovedfokus er fysisk aktivitet blant barn og unge, og fokus på ungdoms frafall både i idrett og videregående skole – og ikke minst en målsetting om at disse viktige områdene skal bedres.  Både Telemark fylkeskommune, Telemark fotballkrets og Odds BK holdt interessante og spennende innspill rundt deres roller, oppgaver og arbeid, samt fokus på hva en klubb som Siljan betyr for barn og unge – og viktigheten av det gode arbeidet som blir gjort rundt om i klubber som Siljan – og hva vi kan bli bedre på.
Siljan IL vil takke for en inspirerende, morsom og spennende kveld – med mange gode minner!

Check Also

G11/G12 kickstartet sesongen

Siljan G11/G12 er en felles treningsgruppe og stiller ett lag i G11 og ett lag ...