Sandar cup 2015

DSC_0310

Siljan J13 tok seg helt til finalen i sluttspillet i Sandar cup. En sterk presentasjon. Vi vant sølv. Grunnlaget ble lagt på lørdag i gruppespillet. Lørdagen startet med kamp mot Tjensvoll fra Stavanger. En jevn kamp, men Siljan dro i land en 2-0 seier. Svene/ Jondalen var neste hinder på veien. Her ble det 3-0 seier. Siljan var best. Siste kamp ble en ren finale om pulje seier mot Elverum. Elverum startet best med ledelse 1-0 til pause. Kjell Olav tok en prat i pausen som gjorde susen. Siljan vant tilslutt 3-1. På søndag ble Skiold fra Drammen slått 4-1 i semifinalen. Finalen ble en jevn kamp som bølget frem og tilbake. Siljan tok ledelsen 1-0, men det holdt ikke helt inn. Vi er fornøyd med å vinne sølv. En pokal til i skapet på hallen.

Check Also

Avslutning J14

Fredag 11 november var det avslutning for J14. De hadde oppmøte ved Siljan kirke kl …