Full fart på SIL Xtra igjen!

Lørdag var det igjen klart for SIL Xtra – et ekstra treningstilbud til spillerne våre. Det var full fart i Siljan Idrettspark der spillerne blir delt inn i aldersblandede grupper, og første del av økta er tekniske øvelser. Deretter avsluttes treninga med spill.
38 spillere er påmeldt denne høsten, og de neste treningene er lørdag 17. oktober og lørdag 7. november.
Det er flott å se spillere i alle aldre sammen på banen – både sportslig og ikke minst sosialt.

Siljan fotball retter en stor takk til foreldrene som stiller opp som trenere/tilretteleggere for å få dette til, og ikke minst ungdommene som stiller opp og veileder og trener våre unge spillere. Lørdag var trioen Joachim Christensen, Henry Pedersen og Isak Øverbø med som gode og ivrige trenere. De er flotte forbilder for våre yngre spillere!

Under følger et knippe bilder fra lørdagens trening (trykk på bildene for større versjon):

SIL Xtra (9) SIL Xtra (8) SIL Xtra (7) SIL Xtra (6) SIL Xtra (5) SIL Xtra (4) SIL Xtra (3) SIL Xtra (2) SIL Xtra (1)

 

Check Also

G11/G12 kickstartet sesongen

Siljan G11/G12 er en felles treningsgruppe og stiller ett lag i G11 og ett lag ...