Vil du støtte Siljan idrettslag? Send en sms i dag!

Støttespillerandelen

Vil du støtte Siljan idrettslag? Gjør det i dag – fristen nærmer seg!

Hver stemme gir Siljan IL 100 kroner – SpareBank 1 Telemark betaler.
Alt du trenger å gjøre er å sende «Siljan» til «02610» og SpareBank 1 Telemark betaler 100 kr til klubben vår!

 

Info fra Sparebank 1 Telemark:

Kunder i SpareBank 1 Telemark kan stemme èn gang i året!
Alle som avgir stemme må være kunde hos oss, over 18 år, og ha sitt mobilnummer registrert i vårt kunderegister. Stemmene blir kontrollert mot mobilnummer i ettertid, og kan bli avvist. Tilbakemelding om at stemmen er registrert er derfor ikke en endelig bekreftelse på at stemmen vil telle.

SpareBank 1 Telemark tar sitt samfunnsansvar på alvor
Som kunde er du med på å bidra til lokal verdiskapning. Gjennom Støttespillerandelen, som er laget etter inspirasjon fra Grasrotandelen til Norsk Tipping, får du være med og bestemme hvordan vi bruker noen av pengene.

Idrettslagene er viktige trivselsfaktorer i nærmiljøet Vår trivsel tilfredsstilles gjennom et variert aktivitetstilbud i nærmiljøet. Med sine mange aktiviteter for små og store, spiller idrettslagene en viktig rolle. Det er avgjørende at vi alle viser takknemlighet og støtter opp om de ildskjeler og frivillige som bidrar til dette.

Hva er Støttespilerandelen?
Støttespilleravtalen er en del av samarbeidsavtalen vi har med idrettslagene og totalbeløpet lagene kan motta er regulert i avtalen. Beløpet fra Støttespilleravtalen utbetales som tillegg til fast beløp i samarbeidsavtalen på slutten av året.

Check Also

Årsmøte Siljan IL, torsdag 14. mars

Torsdag 14. mars klokka 18.00 er det årsmøte i Siljan IL. Sted: Siljanhallen. Velkommen! Se …