Kick off på sesongen 2016 J14

IMG_2366IMG_2373IMG_2371DSC_0676

Vårt kick off startet kl 11:00 med en treningsøkt på banen. Moro å trene en slik fin gjeng. Siv Kikut Tveiten tok over med Arobic kl 12:30. Dette var fin alternativ trening. Når økt to var ferdig, var alle slitne. Da var det bare å komme seg i dusjen og bli klar for lunch. Marit disket opp med taco baguetter. Etter dette ble det Quiz og lagbygging. Jentene fikk 15 min på å dikte en sang. Denne skulle fremføres for en lærer og en kjendis. Dette ble Janne Bøe. Det skulle også tas en del selfie. Kvelden avsluttes i garasjen til Stian og Marit. Stian var en bussjåfør på rebusoppgavene. Takk til et flott tiltak fra Stian og Marit.

 

Check Also

Årsmøte Siljan IL, torsdag 14. mars

Torsdag 14. mars klokka 18.00 er det årsmøte i Siljan IL. Sted: Siljanhallen. Velkommen! Se …