Joachim debuterte i senior-NM i hopp

Årets senior-NM i stor bakke gikk av stabelen tirsdag 26/1 i Lysgårdsbakken på Lillehammer. 75 hoppere var tatt ut til å hoppe kvalifisering. De 50 beste skulle hoppe rennet. Joachim Eriksrød var en av dem som ble tatt ut til å hoppe kvalifiseringen.

Han reiste opp mandag morgen og hadde to økter i bakken. Tirsdag var det klart for renn. Det startet med prøveomgang kl 15.00. Farten er presset når verdens beste hoppere er med i NM. Med Kenneth Gangnes i spissen.

Her hoppet Joachim bra og var blant de lengste etter elitehopperne med 111 meter. Etterpå var det kvalifisering og været var blitt dårligere, så fart og lengder ble dårligere. Joachim hoppet 90 meter og ble nr. 21, dermed kvalifisert til sitt første senior-NM.

I selve rennet gikk det dessverre ikke så bra. Han hoppet først og hadde dessverre veldig dårlige forhold. Joachim ble tilslutt nr. 47. En erfaring rikere og alt i alt fornøyd med debuten.

Check Also

Nå blir det (enda mer) lys i lysløypa

Lørdag ble det reist flere lyktstolper og ryddet klart i lysløypa vår. Lyktstolpene sørger for …