Folkefest i Siljan Idrettspark!

I kveld var det skikkelig folkefest og super stemning i Siljan Idrettspark. Idrettens dag, arrangert av Siljan Idrettsråd, ble en knallsuksess i det flotte vårværet, og rundt 400 mennesker var tilstede. Takk til alle som var på plass og gjorde dette til en flott kveld!
Kvelden åpnet med G11-kamp Siljan-Storm, før 6-åringene våre spilte 3’er-fotball. Deretter var det klart for Siljanløpet med hele 112 deltagere, de yngste nede i 2-årsalderen og eldstemann til start på 75 år – imponerende!
Siljan MCklubb hadde så en fin oppvisning, samtidig som Siljan Sportsskyttere og skigruppa fikk vist frem hva de driver med. Kvelden ble avsluttet med kampen Siljan-Herøya i 7. divisjon: Siljan-gutta fortsatte festen ute på banen: banket Herøya hele 9-0 og inntok tabelltoppen!

Dugnadsgjengen – hovedsakelig fra G19 med spillere og foresatte, samt hoved- og fotballstyret – gjorde en formidabel innsats. Takk for hjelpa alle sammen!
Under følger et knippe bilder fra kvelden.
Idrettens dag 2016 (1)

Idrettens dag 2016 (2)

Idrettens dag 2016 (3)

Idrettens dag 2016 (4)

Idrettens dag 2016 (5)

Idrettens dag 2016 (6)

Idrettens dag 2016 (7)

Idrettens dag 2016 (8)

Idrettens dag 2016 (9)

Check Also

Tobias og Jesper til Equinor Talentleir – lykke til!

Tobias Torblå og Jesper Berg ble denne uka tatt ut til Equinor Talentleir for G14. ...