Norway Cup J14

Siljan J14 deltok i klasse J15/16 i årets Norway Cup. I innledende gruppespill ble Solid slått 7-1. Det ble et tap over Egge 8-1. Siste kamp mot Valldal ble avgjørende om vi kom i A eller B sluttspill. En jevnspilt kamp hvor Siljan vant 2-0. Nå var 1/16 finale i A sluttspillet et faktum. Der møtte vi Etnedal. Det ble en jevn kamp som bølget begge veier. Til slutt trakk Etnedal det lengste strået og vant 4-0. Dette ble en fantastisk opplevelse for alle både sportslig og sosialt. Jentene gjorde en solid innsats hele veien. Det kan dere være stolte av. Gratulere. Vi fikk låne 3 Fossum spillere. Det er vi takknemlig for i et slikt tett kampprogram. Takk til Fossum.

Check Also

Avslutning J14

Fredag 11 november var det avslutning for J14. De hadde oppmøte ved Siljan kirke kl …