Storfornøyde og glade spillere etter seier!

SEIER FOR G13 I SISTE SERIEKAMP- OG UBESEIRET I SERIEN!

G13 stod imot stormen og vant en spennende fotballkamp

I regn og sterk vind fra stormen Karl spilte Siljan G13 i kveld sin siste seriekamp for sesongen 2016. Åfoss2 var motstander hjemme i Siljan idrettspark. Siljan stilte med 15 spillere klar for kamp. Bortelaget startet kampen sterkt og hadde to kjempesjanser til å score. I det stormens herjinger slo til, våknet hjemmelaget og tok initiativet. Etter en jevnspilt første omgang med mange sjanser ledet Siljan 2-0, til stor jubel fra et trofast publikum bestående av søsken, foreldre, besteforeldre, venner og bekjente.

p1120311

Andre omgang fortsatte med fantastisk innsats fra Siljan gutta og flere scoringer. Åfoss utliknet halvveis i andre omgang til 3-3. På slutten puttet Siljan to ganger før Åfoss reduserte og sluttresultatet ble 6-4 til Siljan. Etter denne fantastisk spennende fotballkampen gratulerer vi Siljan G13 med en strålende sesong. Fasiten ble tabelltopp etter vårens seriespill i sju’er fotball, og også førsteplass i høstseriens ni’er fotball, 3, div. avdeling B. Laget har vunnet samtlige 13 seriekamper i år!

Vi berømmer også laget for gode holdninger på trening og i kamp- og fair play i møte med motstanderne på hjemme og bortebane.