Storm 2 ble for sterke

img_2742 img_2743

img_2745 img_2747

Siljan-gutta har gjort en strålende sesong i comebacket i 7. divisjon og vant sin avdeling, men Storm 2 ble for sterke i den første av to kvalifiseringskamper i kveld og dro hjem med seier 7-1.
Rammen rundt kampen var perfekt: rundt 200 tilskuere (veldig bra!), pyro-effekter fra ivrige fans, 6-årslaget som maskoter under innmarsjen og flomlyskamp. Ute på banen tok Siljan ledelsen ved Ådne Dalum etter et flott angrep, men Storm snudde til 1-2 til pause i en jevnspilt første omgang. Etter pause gikk et godt Storm-lag raskt opp i 1-3, og scoret ytterligere fire ganger og vant fortjent.
Returkampen spilles på Bratsberg Idrettsplass lørdag 29. oktober klokka 15.00. Møt opp og hei gutta frem til revansje!