Avslutning J14

image1 image2 image3 image10 image20image11 image22

Fredag 11 november var det avslutning for J14. De hadde oppmøte ved Siljan kirke kl 17:50. Ingen viste hva de skulle. Ferden gikk videre til Stian og Marit. Der ventet Siv. Hun pyntet alle jentene på håret. Takk for flott innsats. Så var det ut på busstur igjen. Imens klargjorde Marit huset for fest. Dette ble en rødløper aften. Foreldrene klappet inn alle spillerne. På menyen stod det tacosuppe. Marit gav noen gode ord til hver enkelt spiller som hun hadde samlet opp gjennom hele sesongen. Stian viste poetisk talent når han oppsummerte sesongen. Premier ble delt ut. Takk til Stian og Marit som åpnet huset for avslutningsfesten.

 

Check Also

Siljan J14

Lørdagskamp mot Fyresdal. Det ble en av årets beste kamper. Pasninger og skudd kom på løpende …