Lek og fotball for 6-åringene starter 11. januar

Siljan IL setter i gang fotball for bygdas 6-åringer (født 2011), gutter og jenter. Noen meldte interesse på foreldremøtet i høst, men vi ønsker mange flere med.
Fotball, lek og ikke minst den sosiale biten vil stå i fokus!

Laget starter opp treninger onsdager klokka 17.00-18.00 innendørs i Siljanhallen.
Første trening blir onsdag 11. januar, og fortsetter deretter hver onsdag med unntak av uke 8 når det er vinterferie. Når våren kommer flyttes treningene utendørs.

Deto da Silva har tatt ansvar som trener for laget, noe vi setter stor prise på.

Det blir et foreldremøte utpå vinteren der vi må ha på plass en trener til og en lagleder. Vi trenger også en oversikt over hvor mange som vil være med å spille i 2017 når våren nærmer seg, da det er påmelding av lag i slutten av mars.
Ønsker man å bli med etter den tid, er det selvsagt mulig!

Generell info:
Siljan IL vil melde på lag slik at 6-åringene kan spille kamper våren og høsten 2017. Slik det var for 6-åringene i Telemark i 2016 hadde de tre spillekvelder (2-3 kamper hver kveld) på våren og samme antall på høsten. Kampene er med 3’er fotball for første gang i historien, noe som betyr liten bane, små mål og tre spillere på banen av gangen.

For å spille fotball må man være medlem av Siljan IL (betale medlemskontingent pga forsikring) og betale treningskontingent (475 kroner). Treningskontingent har frist utpå våren, medlemskontingent kommer tidligere.

Ta kontakt ved spørsmål!

Hilsen
Siljan fotballgruppe v/Frode Berg (leder), 99239765

Check Also

Fortsettende årsmøte onsdag 12. april

Da det ikke ble gjennomført valg på det ordinære årsmøtet 9 mars, og vi fortsatt …