siljan G9 2017

Flying start for G9-gutta

Lørdag ble det arrangert Kick Off for G9-gutta for første gang. Dagen startet klokka 10.00 med tolv morgenfriske gutter. Først ut var to timers fotballøkt. Ivrige fotballgutter gjennomførte stafett og diverse øvelser før de avsluttet med kamp.
Etter treninga hadde noen foreldre sørget for deilig pizza til sultne gutter.
Pizzaen smakte, og guttene var etterhvert klare for en økt hvor Fair Play sto i fokus. Guttene fikk se flere videoer om temaet. Videoene engasjerte og førte til gode samtaler og refleksjoner.
Videre på menyen stod en forenklet utgave av «Mesternes Mester», og gutta løste oppgavene med stor iver. Med forskjellige lag i hver øvelse var gutta gjennom hinderløype på idealtid, høyest stablet tårn av byggeklosser og bordtennisball-kast i glass.
Dagen ble avsluttet med is og deilige kanelboller. Store og små hadde en super dag – nå er vi klare for sesongen!

william tobias siljan g9 hinke siljan G9 2017 oliver l levi leo kick off g9 (8) kick off g9 (5) kick off g9 (3) kick off g9 (2) kick off g9 (1) jonas jesper ivan g9 kick3 g9 kick2 g9 kick1 g9 kick elliot eirik bendik andreas

Check Also

kick Off G10 og G11 (5)

G10 og G11 kick-startet sesongen

Sist helg hadde G10 og G11 sin «offisielle» start på sesongen 2018 med Kick Off. ...