Aktive barn og unge er glade barn og unge!

«Aktive barn og unge er glade barn og unge» er et uttrykk brukt i mange sammenhenger. Det uttrykket ble bekreftet gang på gang lørdag, da smilende, glade og aktive barn og ungdommer fra Siljan boltret seg i Skien Fritidspark.
Da samlet Siljan IL sine medlemmer til en aktiv og fartsfylt dag. Med en rekke forskjellige aktiviteter og utfordringer med innleid utstyr fra 24festival.no, klatring i klatreveggen og hopp/triks på stor trampoline, ble det en aktiv, spennende og hyggelig dag for både små og store.
Under følger en rekke bilder fra dagen.

Siljan IL vil takke alle som bidro gjennom dugnad – dere gjorde en super innsats!

SIL Fritidsparken

SIL dag Fritidsparken (16) SIL dag Fritidsparken (15) SIL dag Fritidsparken (14) SIL dag Fritidsparken (13) SIL dag Fritidsparken (12) SIL dag Fritidsparken (11) SIL dag Fritidsparken (10) SIL dag Fritidsparken (8)SIL dag Fritidsparken (18)SIL dag Fritidsparken (17)SIL dag Fritidsparken (7)SIL dag Fritidsparken (6)SIL dag Fritidsparken (4)SIL dag Fritidsparken (3)SIL dag Fritidsparken (2)SIL dag Fritidsparken (1)

Siljan IL Skien Fritidspark
Siljan IL Skien Fritidspark

Check Also

Takk for innsatsen, alle sammen!

Etter at snøen forsvant, ble Siljan Idrettspark gjort klar for sesongen i kveld. Det ble …