Gamle helter ruster ikke (bare litt…)

For et par uker siden deltok Dorske Talenter i Polly Cup, en turnering for unge og gamle menn i alderen 35 til 50 år++ der fokus er både på det sportslige og ikke minst det sosiale plan. Her deltok spillere som var aktive i telemarksfotballen tidligere, og alt fra stjerner som Frode Johnsen og Arni Gautur Arason til lokale helter fra Langangen, Storm, Gjerpen, Siljan osv. I tillegg går alt av overskuddet fra cupen til veldedige formål, og denne gang blant annet til barneavdelingen ved Sykehuset Telemark.

Dorske Talenter, som spilte i Siljan t-skjorter og egenproduserte bortedrakter, bestod av tidligere Siljan-spillere, samt en frisk leiesoldat i Morten Saubrekka. Laget var satt sammen av spillende manager Håkon Kiste.
Laget bestod av Stian Sture Pettersen, Frode Nilsen, Espen Forsberg, Per Arne Hanssen, Håkon Kiste, Lasse Forsberg, Frode Berg, Frode Gonsholt, Øystein Bakken, Kjell Olav Høiseth, Freddy Tiochta og Morten Saubrekka.

Gutta – eller mannfolka om du vil – hadde en super lørdag på Polly Cup, fikk mimret litt om «gamle dager» og vist at fotballferdighetene fortsatt sitter i større eller mindre grad, selv om fysikken neppe er den samme. Sportslig sett kom Dorske Talenter fra det med hevet hode med fire seire og to tap, noe som holdt laget marginalt unna semifinaleplass.
Cupen ble for øvrig vunnet av Nederlaget anført av Frode Johnsen.

Under følger et knippe bilder fra dagen!
FOTO ACTIONBILDER: Ole Martin Møllerstad, TA og Bjørn Borge, Varden.
FOTO LAGBILDER: Fotballfruene.

dorske talenter 2 dorske talenter 3 dorske talenter f1 f2 f3 f4 f6 siljan2 siljan3 siljan4 siljan5

Check Also

G11/G12 kickstartet sesongen

Siljan G11/G12 er en felles treningsgruppe og stiller ett lag i G11 og ett lag ...