fellesdugnad aug 2017 (1)

Siljan Idrettspark klar for høsten

Vi har et flott anlegg i Siljan Idrettspark – et anlegg som blir brukt av mange i alle aldre til forskjellige aktiviteter. Anlegg krever vedlikehold, og der gjør klubbens medlemmer en super innsats. I tillegg til fast vedlikehold gjennom året, har vi også to store fellesdugnader.
Mandag møtte foresatte fra de aldersbestemte lagene våre og spillere fra A-laget mannsterke opp da Siljan Idrettspark ble gjort klar for høstsesongen. Det ble ryddet, raket, luket, klipt gress, ugress og vilnis og fikset mål.
Siljan IL vil takke alle for strålende innsats!

fellesdugnad aug 2017 (6)fellesdugnad aug 2017 (1)

fellesdugnad aug 2017 (2)fellesdugnad aug 2017 (5)

fellesdugnad aug 2017 (4)fellesdugnad aug 2017 (3)

 

 

 

Check Also

sil

Ekstraordinært årsmøte Siljan IL torsdag 21. juni

Torsdag 21. juni blir det ekstraordinært årsmøte i Siljan IL. Sted: Siljanhallen. Tidspunkt: 18.00. Sak: ...