NY DSC_9331

Velkommen til Siljan Idrettspark!

  DSC_9428
Fram til St. Hans, og deretter fra august og ut oktober vil det være full fart i Siljan Idrettspark – både på den flotte kunstgressbanen vår og på anlegget ellers. Vi håper at du vil komme å se lagene våre i aksjon. Da vil du oppleve idrettsglede, engasjement blant store og små. Vi har et ønske og et mål om at Siljan Idrettspark skal være en sosial samlingsplass for alle aldre, og vi håper å se deg der!

Ønsker du å finne ut hvilke Siljan-lag som spiller hjemme i Siljan Idrettspark til enhver tid, gå inn på lenken Hjemmekamper Siljan Idrettspark eller inn på www.siljanil.no . Deretter går du på fanen «Hurtiglenker» og så «Kamper Siljan Idrettspark».
Her får du en oppdatert oversikt dag for dag, uke for uke eller måned for måned for alle hjemmekampene for lagene våre.

Kiosken vår er også åpen under alle kamper, og her kan du få deg en kaffekopp, vafler og mye annet.

Velkommen!

 

 

 

 

Check Also

cup siljan (1)

Mye læring på kort tid

I løpet av drøye tre timer fikk våre egne 10-åringer og drøye 80 andre unge ...