Super Siljan-dag på Odd-Start!

Sist søndag hadde store og små fra Siljan en super dag på Skagerak Arena som æresgjester på kampen Odd-Start.
Siljan IL var invitert til «Æresgjesten», som er et tiltak der tanken er «Topp- og breddeidrett hånd i hånd». Odd står bak prosjektet sammen med NFF Telemark og Telemark Fylkeskommune, og «Æresgjesten» er et tilbud til alle klubber i Telemark.
Siljan satte utvilsomt et positivt preg på kampen der vi stilte med ballhentere, maskoter, 3’er-spill for 6-åringene, rundt 130 tilskuere fra Siljan samlet på tribunen, samt at fotballstyret hadde et lærerikt og interessant møte med Odd, NFF Telemark og Telemark Fylkeskommune der fokus var hvordan få mest mulig aktivitet hos barn og unge.

Siljan IL takker for en flott dag på Skagerak Arena, der vi vet at store og små hadde en topp dag og sitter igjen med gode minner!

Bildene er tatt av «It’s an Odd World» og trenere og ledere fra Siljan.

ballhentere (2) ballhentere maskoter

Check Also

G11/G12 kickstartet sesongen

Siljan G11/G12 er en felles treningsgruppe og stiller ett lag i G11 og ett lag …