Nå blir det (enda mer) lys i lysløypa

lysløypa dugnad

Lørdag ble det reist flere lyktstolper og ryddet klart i lysløypa vår. Lyktstolpene sørger for at også fakkelløypa, den korteste løypa som binder skistadion til hovedløypa, blir godt belyst kommende vinter. I tillegg skal det settes opp en ekstra lysmast inne på skistadion for å sørge for enda bedre belysning der.

Mye bedre lys blir det uansett kommende vinter, og resultatet ser du allerede nå hvis du har vært en tur i lysløypa vår etter mørkets frembrudd. De gamle lampene er byttet ut med LED-lamper og gir en veldig god belysning, og i tillegg er løypa rustet kraftig opp i forhold til drenering av fuktige områder.

Stor takk til #Gjensidigestiftelsen, Siljan Kommune og Fylkeskommunen/Idrettsforbundet som har gjort det mulig for oss å bytte ut all belysning i lysløypa med LED lamper. Stor takk også til alle som har vært på dugnader, Elektro Team AS for montasje og Xtras Belysning for leveranse og godt samarbeid.

Og mens vi venter på vinteren – bruk lysløypa vår også på barmark! God tur!

Check Also

Strålende avslutning – og fortsatt super-forhold

Siljanrennet, det siste langrennet i nedre del av Telemark denne vinteren, gikk unna under super-forhold …