TUSEN TAKK for innsatsen!

De har gjort god aktivitet mulig – både i lysløypa og på kunstgressbanen – gjennom hele den flotte og snørike vinteren. Siljan IL ønsker å takke mannskapet i lysløypa og på kunstgressbanen for uvurderlig innsats og jobb. Uten dem hadde vi ikke hatt gode skispor i hele vinter eller gode forhold på kunstgressbanen. Og vi har hatt begge deler, uke etter uke!
Ole Arne Kiste, Morten Sem, Svein Kjær og Gunnar Olsen har kjørt løypemaskinen i all slags vær og laget nærmest trikkeskinner i lysløypa, mens Thor Halvorsen og Henning Øksenholt har ryddet unna tonnevis med snø på kunstgresset slik at store og små har boltret seg med ballen.
TUSEN TAKK!

Check Also

Takk for innsatsen, alle sammen!

Etter at snøen forsvant, ble Siljan Idrettspark gjort klar for sesongen i kveld. Det ble …