TUSEN TAKK for innsatsen!

De har gjort god aktivitet mulig – både i lysløypa og på kunstgressbanen – gjennom hele den flotte og snørike vinteren. Siljan IL ønsker å takke mannskapet i lysløypa og på kunstgressbanen for uvurderlig innsats og jobb. Uten dem hadde vi ikke hatt gode skispor i hele vinter eller gode forhold på kunstgressbanen. Og vi har hatt begge deler, uke etter uke!
Ole Arne Kiste, Morten Sem, Svein Kjær og Gunnar Olsen har kjørt løypemaskinen i all slags vær og laget nærmest trikkeskinner i lysløypa, mens Thor Halvorsen og Henning Øksenholt har ryddet unna tonnevis med snø på kunstgresset slik at store og små har boltret seg med ballen.
TUSEN TAKK!

Check Also

Siljan + Storm = Siljan/Storm

Siljan IL og IF Storm stiller samarbeidslag under navnet Siljan/Storm i G14-serien denne sesongen. Bakgrunnen ...