Siljan + Storm = Siljan/Storm

Siljan IL og IF Storm stiller samarbeidslag under navnet Siljan/Storm i G14-serien denne sesongen. Bakgrunnen var at begge klubber ikke kunne stille lag i G14-klassen og 11’er-fotball i 2019, og at begge klubber ønsket å gi et tilbud til de aktuelle spillerne slik at de kunne spille i egen årsklasse. Klubbene kom i kontakt sist høst, og søknad om et samarbeidslag ble sendt NFF Telemark – og senere godkjent.

Gutta har nå trent og spilt sammen siden november, og tatt mange steg fremover siden oppstarten. Ute på fotballbanen har det skjedd solide fremskritt i forhold til samspill og det å kjenne hverandre, og utenfor banen er det tatt minst like store og viktige steg.
Gutta fant raskt tonen. De har tatt utfordringen med mange nye ansikter å forholde seg til og bli kjent med på strak arm, og har knyttet nye bekjentskaper på tvers av klubbtilhørighet. Den erfaringen er nyttig og lærerik – langt utenfor fotballbanen.

Siljan/Storm trener på Storm og i Siljan hver uke, og hjemmekampene i seriespillet fordeles mellom klubbene. Laget skal spille i 1. divisjon i vårsesongen.
Gutta stiller i flotte, «nøytrale» drakter som ikke skal være verken Siljan eller Storm, men noe midt imellom. Vi landet på mørkeblått fra topp til tå, og draktene har begge klubbers klubblogo på brystet.

Etter å ha spilt seg gjennom Vinterserien er gutta nå mer enn klare for seriestart neste uke!

Check Also

G11/G12 kickstartet sesongen

Siljan G11/G12 er en felles treningsgruppe og stiller ett lag i G11 og ett lag …