G11/G12 kickstartet sesongen

Siljan G11/G12 er en felles treningsgruppe og stiller ett lag i G11 og ett lag i G12 denne sesongen. De har trent sammen gjennom hele vinteren og våren, og sist søndag hadde gutta Kick Off. Dagen startet med jegerball og fotballtrening utendørs, før det var lunsj.
Deretter startet G11/G12s variant av Mesternes Mester der gutta ble delt inn forskjellige lag (til hver øvelser). De ble utfordret og konkurrerte i uvante øvelser som kast av marshmallows med påfølgende treff i lagkamerats munn, fotballbowling, konsentrasjons- og hurtighetsøvelse a la Mesternes Mester og en quiz der man kommer på «standplass» med puls som en skiskytter. Gutta gjorde en imponerende innsats med stort pågangsmot og engasjement.
Små og store hadde en flott dag – nå er vi klare for sesongen!

Takk til foreldrene som fikset mat og drikke – det gikk ned på høykant!

Check Also

Siljan + Storm = Siljan/Storm

Siljan IL og IF Storm stiller samarbeidslag under navnet Siljan/Storm i G14-serien denne sesongen. Bakgrunnen …