Råsprek familie – Tobias i norgestoppen

Siljan ILs Tobias Dahl Fenre er en av landets råeste løpere. Lørdag var han overlegen da han vant ultraløpet Blefjells Beste. Han kjempet seg gjennom vanvittige 57 kilometer på den knallsterke tiden 5:44:45, noe som var hele 13 minutter foran nestemann på lista – den meritterte løperen Runar Sæther. Tobias var også overlegen under BDO-mila i våres.

Familien Fenre er utvilsomt en råsprek familie. Tobias’ kone, Siljan-jenta Mari Klakegg Bruflot Fenre, løp inn til 2. plass på 10-kilometeren sist helg, og har flere gode prestasjoner opp gjennom årene.
Løpet gikk i flott fjellterreng i Blefjell nordvest for Kongsberg og 218 deltagere fullførte, derav 88 på den lengste løypa på 57 kilometer.

Tobias Dahl Fenne i tet under Blefjells Beste. (Foto: Sylvain Cavatz)
Mari Klakegg Bruflot Fenre under Siljan tri i fjor. (Foto: Tom Baugerud, TA)

 

Check Also

Tobias og Jesper til Equinor Talentleir – lykke til!

Tobias Torblå og Jesper Berg ble denne uka tatt ut til Equinor Talentleir for G14. ...