«Dejlig» å være fra Siljan – i Danmark!

Det kan spillere, trenere, ledere, søsken, foreldre, tanter, onkler og besteforeldre på Siljan-lagene G16, J16, G12 og G11 skrive under på. Strålende sol, godt selskap for store og små, flotte gressbaner og spennende kamper. Det er stikkordene for Dana Cup så langt.

Lagene våre har gjort en super innsats i kamp mot lag fra blant annet England, Polen, Tyskland, De Forende Arabiske Emirater, Ghana, Danmark og Norge så langt.

Gruppespillet ble unnagjort med stor innsats i varmen tirsdag og onsdag, mens sluttspillet venter torsdag. Vi har opplevd seire, tap og uavgjort, og etter gruppespillet er følgende klart på torsdagens kampprogram:

G11 er klare for A-sluttspillet der de møter Kalynivka CYSS fra Ukraina i 1/32-delsfinalen (kampstart 09.25).

I B-sluttspillet møter G16 Odd 1 til lokaloppgjør 1/32-delsfinalen (kampstart 12.50), J16 møter Vaulen IL 1/16-delsfinalen (kampstart 09.30) og G12 møter Gimletroll i 1/16-delsfinalen (kampstart 16.45).

Vi ønsker LYKKE TIL i sluttspillet!

Vedlagt følger en rekke bilder fra de innledende kampene.

 

Check Also

Flott trening for alle aldre

Lørdag møtte 15 barn og ungdom opp på kort varsel og hadde en flott trening ...