Da var cupeventyret over – for denne gang

Etter en fantastisk og minnerik uke i Dana Cup er alle Siljan-lagene snart på vei hjem fra Danmark – med massevis av minner for livet i bagasjen.

På banen har lagene våre møtt lag fra blant annet Ukraina, England, Polen, Tyskland, De Forende Arabiske Emirater, Ghana, Danmark og Norge.
Utenfor banen har store og små hatt fine, solrike og hyggelige dager sammen.

Etter stor innsats i gruppespillet gikk G11 til A-sluttspillet etter tre seire, mens G12, G16 og J16 kom til B-sluttspillet.
G11 ble slått ut torsdag morgen i 1/16-delsfinalen. Etter 2-2 mot Kalynivka CYSS fra Ukraina, gikk det til straffesparkkonkurranse. Her ble ukrainerne for sterke og vant.
G12 tok seg til kvartfinalen i B-sluttspillet etter å ha slått Gimletroll og Husøy og Foynland i de første sluttspillkampene. Mot HSV Fotball fra Østfold ble det tap 1-5.
G16-laget møtte Odd i lokaloppgjør i 1/32-delsfinalen. Siljan-gutta rystet Odd lenge, og holdt 1-3 og nerve i kampen til ti minutter gjenstod, men så raknet det litt mot slutten og Siljan tapte 1-6.
J16 ble slått ut av Vaulen etter 0-7 i 1/16-delsfinalen.

TUSEN TAKK for innsatsen, hjelpen, støtten og alt annet til alle spillere, trenere, lagledere, foreldre, søsken, onkler, tanter og besteforeldre som har vært med på Dana Cup!

 

Vedlagt diverse bilder fra Dana Cup – på og utenfor banen.

Check Also

Flott trening for alle aldre

Lørdag møtte 15 barn og ungdom opp på kort varsel og hadde en flott trening ...