Veldig gøy på Idrettens dag!

Store og små strømmet til og laget en flott dag under Idrettens dag i Siljan  Idrettspark! Det startet med Siljan Cup for alle fra seks år og oppover. På aldersblandede lag kjempet lag som Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Manchester City, Odd og Bodø/Glimt side om side om ballen. Innsatsen var upåklagelig, og stemningen var god!

Siljan Sportsskyttere, Siljan Motocrossklubb og skigruppa vår stilte med stands, før Siljanløpet gikk av stabelen der de unge løperne kunne velge mellom å løpe en halv runde, en hel runde eller to runder rundt fotballbanen. Fantastisk innsats og tæl på alle sammen!

Innimellom dette var et av dagens høydepunkt: tryllekunstner og buktaler Erik Mogeno. Mogeno fikk fart i lattermusklene til noen og enhver!

Idrettens dag ble avsluttet med hovedkampen Siljan – Eidanger i G16, en kamp Siljan var best og vant 3-0.

Takk til alle som gjorde arrangementet mulig med dugnadsarbeid, og ikke minst takk til alle som stilte opp og sørget for en super Idrettens dag for bygdas små og store, unge og gamle! Siljan IL sender også en stor takk til alle som stilte med premier til loddtrekningen!

Det var stor aktivitet, smilene satt løst, praten gikk lett og maten var god – kort og godt en flott dag for alle!

Check Also

Info fra Siljan IL, juni 2020

REV3 Info Siljan IL juni 2020 Hei, Vedlagt finner du info fra Siljan IL (trykk ...