G10/11 og G12/13 kickstartet sesongen

Siljan G10/11 og Siljan G12/13 har vært i gang med treninger en stund, og sist søndag kickstartet lagene sesongen med et supert Kick Off. Først ut var den yngste gjengen søndag formiddag, før G12/13 var på plass på ettermiddagen.

Dagen startet med trening innendørs der jegerball, innebandy og fotball stod på programmet, før det var lunsj med god mat og drikke.

Deretter startet vår variant av Mesternes Mester der gutta ble delt inn i forskjellige lag til hver øvelse. De ble utfordret og konkurrerte i uvante øvelser som kast av marshmallows med påfølgende treff i lagkamerats munn, stabling av tårn, kaste bordtennisball opp i glass, konsentrasjons- og hurtighetsøvelse a la Mesternes Mester, øvelse der man skal beregne tid med mer.

Spillerne ble utfordret på en rekke uvante områder, og de tok utfordringen på strak arm! Gutta gjorde en imponerende innsats med stort pågangsmot, engasjement og godt humør.

Små og store hadde en flott dag – nå er vi klare for resten sesongen!

Takk til foreldrene som fikset mat og drikke – det gikk ned på høykant, og takk til spillerne som ga alt og var gode lagspillere!

 

Under følger en rekke bilder fra dagen.

 

Check Also

Info fra Siljan IL, juni 2020

REV3 Info Siljan IL juni 2020 Hei, Vedlagt finner du info fra Siljan IL (trykk ...