Nå er vi i gang igjen!

Siljan fotball ønsker å følge utviklingen i samfunnet og råd/retningslinjer fra NIF, NFF og FHI. Vi ser det som svært viktig at vi bidrar med våre tiltak for å hindre smitte av koronaviruset, men også vårt ansvar med den samfunnsviktige jobben vi som idrettslag har i forhold til folkehelsen, fysisk og psykisk. Det er mange barn og unge som ikke har hatt noen sosial møteplass utenfor hjemmet de siste ukene. Dette ønsker vi å gjøre noe med.

Denne uka starter vi opp igjen med organiserte treninger igjen – innenfor retningslinjer og regler gitt fra FHI og NFF, det vil blant annet si; to meters avstand, 4 spillere + en voksen i hver gruppe, ingen dueller/kroppskontakt osv.
Ved siden av Koronavett-reglene er det egne rutiner for håndvask før og etter treninga for alle involverte og vask av baller og utstyr etter treninga.

G16 var første lag som var i gang med organiserte treninger igjen mandag kveld – noe som gikk veldig fint og var en positiv opplevelse for alle.

Målet fremover er «Vi skal ha det ga det gøy sammen gjennom fotballen» – alltid et viktig mål, men spesielt i disse tider.
Tusen takk til trenere, lagledere, foreldre og fotballstyret som gjør dette mulig!
Nå er barna og ungdommene i gang med aktivitet igjen – og det sammen.

Check Also

Da er vi i gang!

Etter uker uten fellestreninger er fotballen i gang igjen. De første treningene startet opp onsdag ...