Vi tar smittevern på alvor – G16-gutta på kurs

Nye retningslinjer og smittevernsregler blir en del av hverdagen når fotballen nå starter opp igjen med kamper for barn og ungdom opp til 19 år.
Et av tiltakene fra NFF er Koronavett-kurs, som alle spillere fra 13 år og oppover skal gjennomføre. Kurset handler om hvordan man skal oppføre seg på og utenfor banen for å ivareta smittevern på best mulig måte.
Onsdag kveld samlet trener Roger Johnsen og lagleder Siv Kikut Tveiten G16-gutta til kurs. De gikk gjennom kurset sammen, og spillerne gjennomførte via egen mobiltelefon.
Pors gjorde det samme med sitt G19-lag tidligere i uka. Utviklingsdirektør Alf Hansen i NFF sa da følgende om initiativet til NFF på fotball.no:
– Jeg synes Pors har vært forbilledlige gjennom å samle laget og ha en felles fagøkt om Covid 19-utfordringen, og at de samtidig har tatt e-læringskurset individuelt. Et eksempel til etterlevelse for andre klubber, sier Hansen.
Han kunne sagt det samme til G16-laget vårt – takk til spillerne, Roger og Siv som gjennomførte et flott og viktig kurs!

Check Also

Tobias og Jesper til Equinor Talentleir – lykke til!

Tobias Torblå og Jesper Berg ble denne uka tatt ut til Equinor Talentleir for G14. ...