Siljan-trio på historisk Odd-lag

For første gang i historien blir et kvinnelag hjemmehørende på Odds Skagerak Arena når Odds Ballklubb kvinner sparker i vei den historiske sesongen så fort det lar seg gjøre.

Siljan markerer seg på Odd-laget med trioen Åsa Klakegg Thorsen, Synne Usterud Høiseth og Linnea Lien Myrvang i lagets rekker – noe vi er veldig stolte av!

Det nyetablerte laget, som skal spille alle hjemmekampene på Skagerak Arena, blir trent av Even Vala, og laget har ambisjoner om å kjempe seg mot toppen av norsk fotball de nærmeste årene. Denne sesongen er det 2. divisjon som gjelder for det unge og talentfulle laget, som også har landslagslegenden Trine Aaltvedt Rønning på laget – på banen som spiller og utenfor banen som trener.

Åsa, Synne og Linnea startet alle fotballkarrieren sin i Siljan, før de prøvde seg i Fossum.
Åsa, som er midtbanespiller, gikk deretter til Urædd og blant annet spill i Toppserien der, før hun spilte collegefotball i USA, for deretter å returnere til Urædd igjen. De to siste sesongene har hun spilt i 1. divisjon med Oslo-klubben Øvrevoll/Hosle.
Synne, som spiller midtstopper, var et par sesonger i Urædd etter overgang fra Fossum og så tilbake igjen til Fossum, mens Linnea, som er keeper, har vært alle årene i Fossum etter overgangen fra Siljan.

Siljan IL ønsker Åsa, Synne, Linnea og Odds Ballklubb kvinner lykke til med sesongen!

Foto: Dag Aas

Check Also

Tobias og Mari best i landet – tre fra Siljan IL på topp 10!

Siljan-løperne Tobias Dahl Fenre og Mari Klakegg Fenre var blant favorittene – og innfridde til …