Tobias smadret rekorden etter 88 kilometer

Tobias Dahl Fenre, Siljan IL / Grenland Ultra Runners var raskest av alle gjennom vanvittige 88 kilometer under Skogvokteren Ultra lørdag.
 
Smøresjefen for skiskytterlandslaget, som har blitt en av landets beste ultraløpere de siste par årene, løp inn til råsterke 8:32, og satte med det personlig rekord på rundt 50 minutter etter at han ble klokket inn til 9:23 i fjor.
 
«Lørdagsturen» Skogvokteren Ultra i regi av Grenland Ultra Runners hadde grovt sett følgende rute: Porsgrunn rådhus, Mensvann, Vestre Vealøs, Middagskollane, Skrehelle, Jønnevald, Geitebuvarden, Fantekjerringkollen, Åfoss, Rugtvedt og tilbake til mål igjen ved Porsgrunn rådhus. Til sammen hele 88 kilometer og vanvittige 3500 høydemeter – en real kraftanstrengelse.
 
Gjennom TA skryter Tobias av turmulighetene som er i Grenland.
– DNT Telemark og i Grenland gjør en fantastisk jobb. Vi har et fantastisk stinettverk her som er helt unikt også i nasjonal sammenheng, både med tanke på terreng og alle stimulighetene, roser Tobias Dahl Fenre.
 
Han og de andre ultraløperne var da også en tur innom noen av våre flotte stier i Siljan, da de kom fra Vealøs, opp mot Fiskebekkåsen og videre mot Solvika og Middagskollane.
 
Siljan IL gratulerer med et kanonløp!
Foto: Kjetil Haugersveen

Check Also

Tobias og Mari best i landet – tre fra Siljan IL på topp 10!

Siljan-løperne Tobias Dahl Fenre og Mari Klakegg Fenre var blant favorittene – og innfridde til …