Disco’n – endelig tilbake! Vi trenger vakter utover høsten

Disco’n, som er et tilbud til barn i 5. 6. og 7. klasse, var endelig tilbake fredag for en drøy uke siden, Disco’n slik vi ønsker å ha det!
Etter å ha vært enten helt stengt eller kun åpen for hvert enkelt trinn det siste halvannet året, var Disco’n tilbake i «full format» for 5., 6. og 7. trinn sist fredag.
Det var populært! Nærmere 50 barn var på plass. Det setter vi stor pris på.
Disco’n er en fantastisk sosial møteplass for barna våre – på tvers av alder og kjønn. Rundt om på anlegget vårt var det lek, spill, dans og musikk, sammen med masse latter og blide barn. Barna storkoste seg sammen, og i kiosken gikk det unna med godteri, nudler og brus.
Et lite tankekors: sosiale medier er her og har kommet for å bli. Enkelte barn filmet med mobilen, og la det muligens ut på TikTok. Ikke for å ødelegge for andre, men mot bedre viten. Vi oppfordrer alle til å snakke med sine barn hjemme om dette, da det ikke er akseptabelt.
For å ha Disco’n åpen trengs det vakter, og vi trenger hjelp av alle foreldre for å holde tilbudet vårt åpent. Ja, man må bruke en fredagskveld på litt dugnadsarbeid, men du får igjen enormt mye. Du treffer og snakker med massevis av hyggelige barn – og voksne – i bygda vår, og du gjør en viktig – og sosial – dugnad sammen med andre foreldre.
Dette har alle tid til – det må bare prioriteres. Og den prioriteringen er viktig.
På Facebook-gruppa «Disco’n i SIljan!» kan du sette deg opp som vakt.
Her er datoene for Disco’n frem til jul:
17/9, 1/10, 29/10, 12/11, 26/11 og 10/12.

Check Also

Fortsettende årsmøte onsdag 12. april

Da det ikke ble gjennomført valg på det ordinære årsmøtet 9 mars, og vi fortsatt …