Tobias til Equinor Talentleir – lykke til!

Tobias Torblå er tatt ut til Equinor Talentleir for G14. Landets beste 14-åringer skal samles i Sarpsborg neste uke, og Tobias er blant de 36 utvalgte. Tobias spiller på samarbeidslaget Storm/Siljan G14.

Siljan IL gratulerer så mye, og er veldig stolte av å ha med en spiller på en slik samling.
Vi ønsker Tobias masse lykke til på samlingen – og veien videre!
——

Ansvarlig for spillerutvikling i NFF, Håkon Grøttland, sier dette om samlingen på fotballforbundets hjemmeside:
– For 2008-kullet er det første nasjonale tiltak. For første gang samles de 36 som vi nå anser som de mest spennende i landet. Alle som er tatt ut har overbevist over tid og har vist X-faktor. Det vil si at det er noe spesielt med den enkelte som vi har tro på og som vi ønsker å utvikle videre.

Check Also

Tobias og Mari best i landet – tre fra Siljan IL på topp 10!

Siljan-løperne Tobias Dahl Fenre og Mari Klakegg Fenre var blant favorittene – og innfridde til …