Tobias og Mari best i landet – tre fra Siljan IL på topp 10!

Siljan-løperne Tobias Dahl Fenre og Mari Klakegg Fenre var blant favorittene – og innfridde til de grader under Skogvokteren Ultra, som var Norgesmesterskap i terrengultra. Imponerte stort gjorde også Siljan-løper Emil Folkvard Bråthen som løp inn til en knallsterk 10. plass.
Tobias vant på tiden 8:01:49, og med det var han vanvittige 40 minutter foran nummer to, svenske Simen Hjalmar Wästlund, som løper for Bækkelaget SK.
Mari løp inn til en knallsterk 9. plass totalt, og vant dameklassen på tiden 9:35:25. Med det var hun nesten en time foran neste kvinnelige løper, Anna Louise A. Sørlie fra Oslo-klubben Heming.
Skogvokteren Ultra foregikk på blåmerket sti rundt om i Grenland, med start og mål ved rådhustrappa i Porsgrunn. Løypa var på enorme 88 kilometer og ca 3500 høydemeter ble forsert.
– Det er en bragd bare å gå over målstreken og å fullføre. Mange melder seg på for å føle på den enorme mestringsfølelsen det gir, forteller Irvin Kilde (38) til TA om Skogvokteren Ultra. Kilde er en av initiativtakerne og blant de ansvarlige for den lokal styrkeprøven.
Og gjennomførte med stil gjorde også resten av Siljan-løperne. Kenneth Hansen, Ådne Usterud Høiseth, Dennis Nordhov Gundersen og Vegard Rekvik kom alle i mål i knalltøffe løpet.
Dere er alle supre representanter for Siljan IL.
Vi gratulerer alle våre løpere med strålende prestasjoner!
Arkivfoto: Kristian Holtan, TA

Check Also

Årsmøte Siljan IL, torsdag 14. mars

Torsdag 14. mars klokka 18.00 er det årsmøte i Siljan IL. Sted: Siljanhallen. Velkommen! Se …