TM five a side J13

 

 

 

 

 

 

DSC_0600 DSC_0597

Lørdag kl 09:00 startet TM five a side for J13. Søvnen var gnidd ut av øynene og Fossum stod på den andre halvdel av banen. Siljan kjørte kampen og vant 2-0. Neste kamp var mot Urædd, som vi har hatt mange jevne oppgjør mot i år. Vi viste at dette ville bli jevnt. Kampen endte 0-0. Dette var et godt utgangspunkt for siste kamp, som ble en finale om gruppeseier mot Kragerø. Her viste det seg at Kragerø ble for sterke. De vant 3-1. Da havnet jentene på andre plass i gruppa. Beste toer fra gruppene gikk videre. Det ble en spennende ventetid. Dessverre gikk det ikke vår vei denne gangen. Vi hadde lik målforskjell med Rjukan, men tapte på færre scorede mål. Snipp snapp snute og sesongen er over for vår del.

Check Also

Avslutning J14

Fredag 11 november var det avslutning for J14. De hadde oppmøte ved Siljan kirke kl …