Kick off på sesongen 2016 J14

IMG_2366IMG_2373IMG_2371DSC_0676

Vårt kick off startet kl 11:00 med en treningsøkt på banen. Moro å trene en slik fin gjeng. Siv Kikut Tveiten tok over med Arobic kl 12:30. Dette var fin alternativ trening. Når økt to var ferdig, var alle slitne. Da var det bare å komme seg i dusjen og bli klar for lunch. Marit disket opp med taco baguetter. Etter dette ble det Quiz og lagbygging. Jentene fikk 15 min på å dikte en sang. Denne skulle fremføres for en lærer og en kjendis. Dette ble Janne Bøe. Det skulle også tas en del selfie. Kvelden avsluttes i garasjen til Stian og Marit. Stian var en bussjåfør på rebusoppgavene. Takk til et flott tiltak fra Stian og Marit.

 

Check Also

Tobias og Mari best i landet – tre fra Siljan IL på topp 10!

Siljan-løperne Tobias Dahl Fenre og Mari Klakegg Fenre var blant favorittene – og innfridde til …