Prevc, Stjernen, Inge & co i tidenes renn

inge eriksrød vikersund bilde

Det ene lange hoppet tok det andre da Peter Prevc, Andreas Stjernen og de andre hoppstjernene imponerte tusenvis av tilskuere og millioner av TV-seere verden over under skiflyvingsdagene i Vikersund.
Og midt i begivenhetenes sentrum: Siljans egen Inge Eriksrød i dommertårnet.
Sammen med fire andre dommere satte Inge stilkarakterer på alle verdensstjernene, som leverte hopping verden knapt har sett maken til.
– Det er det råeste rennet jeg har vært med på, med klar margin. Det må ha vært tidenes renn i skiflyging, sa landslagssjef Alexander Stöckl til VG.
Det sa en rørt Stöckl etter søndagens renn, der superstjernen Peter Prevc vant etter at han landet på 249 meter med fall. Stefan Kraft ble nummer to, og Andreas Stjernen nummer tre søndag.

– Det har vært noen vanvittige dager i Vikersund med utrolig mange gode hopp, sier en begeistret Inge, som utvilsomt hadde en viktig rolle under helgas renn.
Han blir tatt ut som dommer til en verdenscup-helg hver sesong, og helgens opplevelse var enorm, selv for Inge, som blant annet var dommer under VM i fjor.
– Skiflyving er stort, veldig stort. Dette var en enorm opplevelse fra dommertårnet. Man er liksom på innsiden hele tida, sier Inge – en knallgod Siljan-representant blant verdens hoppstjerner.

Check Also

Årsmøte Siljan IL, torsdag 14. mars

Torsdag 14. mars klokka 18.00 er det årsmøte i Siljan IL. Sted: Siljanhallen. Velkommen! Se …