Fokus på Fair Play

foreldremøte fair play (1) Fair Play foreldremøte (1)

Våre lag, spillere, trenere, lagledere og foresatte har stort fokus på Fair Play. Tirsdag satte Odds bunnsolide midtstopper Steffen Hagen ord på Fair Play da han besøkte Siljan-fotballen:
– Fair Play handler om respekt. Man skal oppføre seg fint og vise folkeskikk for både medspillere, motspillere og dommeren. Man skal også vise respekt for selve spillet, for det skal være rettferdig. Man skal ikke jukse, sa Steffen Hagen til lydhøre ungdommer.
Det er ord alle forstår, og var en rød tråd gjennom kvelden da Siljan fotballgruppe inviterte til kombinert foreldre- og spillermøte for guttene og jentene på G12, J14 og G14. NFF Telemark ved Nils Rune Midtbøen og Odd-kaptein Steffen Hagen, som er Fair Play-ambassadør i kretsen, snakket om og viste eksempler innenfor Fair Play, og ungdommene fulgte med.
Ved siden av Fair Play i fotballen, avrundet de kvelden med å rette fokus med Fair Play i miljøet utenfor fotballen.
– Vær en god venn! var budskapet kort fortalt.
Det budskapet kan ikke bli misforstått.

Check Also

G11/G12 kickstartet sesongen

Siljan G11/G12 er en felles treningsgruppe og stiller ett lag i G11 og ett lag …