Nils-Ragnar Myhra fra Gjensidige Stiftelsen overrakte Siljan IL en gavesjekk på 367.000 kroner til utbedring av lyset i lysløypa_ her mottar Morten Sem gavesjekken_Foto Morten Skifjeld

Siljan IL fikk 367 682 kroner!

Nils-Ragnar Myhra fra Gjensidige Stiftelsen overrakte Siljan IL en gavesjekk på 367.000 kroner til utbedring av lyset i lysløypa_ her mottar Morten Sem gavesjekken_Foto Morten Skifjeld

Nils-Ragnar Myhra fra Gjensidige Stiftelsen og Morten Sem med gavesjekken på 367 682 kroner.
FOTO: MORTEN SKIFJELD, VARDEN

Sist torsdag var overraskelsen stor og gleden enda større da Nils-Ragnar Myhra i Gjensidige-stiftelsen kom på et overraskende besøk under årets sist styremøte i Siljan IL.
Siljan IL har søkt Gjensidige-stiftelsen om midler til å bytte ut lysene i lysløypa fra de gamle vi har til moderne LED-lys, noe som er en solid kostnad. Gjensidige-stiftelsen, som deler ut til sammen fem millioner kroner hvert år til lag og foreninger, støtter oss med 367 682 kroner i det videre arbeidet!
– Gjensidige Stiftelsen søker prosjekter som kan bidra til å skape et sunnere, tryggere og mer aktivt Norge. Snøforholdene i Grenland er ikke de beste, men Siljan er et av de stedene natursnøen kommer først og ligger lengst. Det er en veldig god dugnadsånd i klubben, som sørger for både anlegg og drift. Men ikke alt kan løses med dugnadstimer, sier Myhra til styret i Siljan IL og i intervjuet med Varden.
Leder av skigruppa i Siljan, Morten Sem, var strålende fornøyd med den fantastiske julegaven:
– Dette er helt fantastisk, vi er helt overveldet. Det er mange som gjør en veldig god dugnadsinnsats i Siljan og slik støtte som dette kommer veldig, veldig godt med i arbeidet vårt.

 

 

Check Also

Velkommen til Idrettens dag! Torsdag 31. august i Siljan Idrettspark

Siljan Idrettsråd ønsker store og små velkommen til Siljan Idrettspark torsdag 31. august. Vi har …