Siljan – Årets Fair Play-klubb i Telemark!

fair play siljan

Siljan fotball har jobbet bevisst med fokus på Fair Play de siste årene, både blant trenere, lagledere, ledere, spillere, foresatte og alle andre som er involvert rundt lagene våre. Vi som klubb setter Fair Play høyt, og vil jobbe hardt videre med bevisstgjøring på dette viktige området. Fotballens samfunnsansvar og verdier er noe av det viktigste – mest sannsynlig det aller viktigste – innenfor fotballen. Det tar vi på alvor.

Lørdag ble vi på NFF Telemarks kretsting hedret som Årets Fair Play-klubb i Telemark! Det setter vi utrolig stor pris på og er veldig stolte av. Vi fikk et flott diplom som bevis på arbeidet, og 10 000 kroner i prispenger fra NFF, NFF Telemark og Norsk Tipping.

Nå skal vi som klubb – spillere, trenere, lagledere, ledere, foresatte og alle andre i klubben – fortsatt ha riktig fokus fremover. Det gjør vi sammen!

Check Also

G11/G12 kickstartet sesongen

Siljan G11/G12 er en felles treningsgruppe og stiller ett lag i G11 og ett lag …