Dorske Talenter med samba-takter!

Dorske Talenter, et old boys-lag satt sammen av gamle Siljan-spillere, viste tidvis brasilianske samba-takter under Polly Cup lørdag.

Laget gikk hardt ut og vartet opp med tre strake seire i gruppespillet mot henholdsvis Finni Meister, Tørste og Hjalmarlosjen. Det sendte laget til kvartfinalen, men der ble det fortjent tap 1-4 mot Nederlaget.
Dorske Talenter, ledet av spillende manager Håkon Kiste (som for øvrig måtte gi seg tidlig med strekk), bestod av Stian Sture Pettersen, Trond Arne Kiste, Per Arne M. Hanssen, Lasse Forsberg, Frode Berg, Kjell Olav Høiseth, Freddy Tiochta, Håkon Kiste, Trond Eliassen, Brede Rønningene, Frode Nilsen, Morten Saubrekka, Frode Gonsholt, Lasse Hansen og Kenneth Nilsen.
Gutta hadde super dag og kveld sammen – både på og utenfor banen der historiene og latteren satt løst! Og da Liverpool kunne løfte CL-pokalen senere på kvelden, la det absolutt ingen demper på stemninga for mange av gutta.

Hans Petter Hvål og Brede Samuelsen står sammen med en driftig dugnadsgjeng fra Storm bak Polly Cup, der målet er å samle «gamle» fotballspillere i Telemark til uhøytidelig cup med sosialt fokus. Det klarte de – og vel så det! Rundt 270 gamle fotballspillere var i aksjon, og hadde en super dag på og utenfor banen.
I tillegg går overskuddet fra cupen hvert år til et veldedig formål. I år gikk overskuddet til Odds gatelag, som er et tilbud til nåværende og tidligere rusmisbrukere.

Se bilder fra cupen under!

Check Also

Tobias og Mari best i landet – tre fra Siljan IL på topp 10!

Siljan-løperne Tobias Dahl Fenre og Mari Klakegg Fenre var blant favorittene – og innfridde til …