Jonatan på Equinor talentleir

Jonatan Ulsnes, som spilte barnefotballen i Siljan, var denne uka med på Equinor Talentleir på Kjølnes. Her samler Norges Fotballforbund hvert år de beste spillerne i landet i årsklassene 14, 15 og 16 år, der alle kjemper om en plass på sine respektive landslag.
Odd-spiller Jonatan var med på G15-samlinga, og her møtte han de beste spillerne i landet i trening og kamp og fikk med seg masse læring og inspirasjon.
Siljan IL er stolt av å ha en Siljan-gutt på Talentleiren, og ønsker Jonatan lykke til videre!

Håkon Grøtteland, fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, sier til NFFs hjemmeside.
– Spillerne som er med her er her fordi vi mener de har noen egenskaper som på sikt kan gjøre de til en av «morgendagens helter». Talentleiren er en viktig arena med tanke på spissing og finsikting inn mot landslag, men først og fremst skal det være en inspirasjonsarena. Forhåpentligvis gir en slik samling spillerne et ekstra «boost» og viktig læring som de tar med seg hjem i klubbhverdagen.

Check Also

Velkommen til Idrettens dag! Torsdag 31. august i Siljan Idrettspark

Siljan Idrettsråd ønsker store og små velkommen til Siljan Idrettspark torsdag 31. august. Vi har …