I natt løper de vanvittige 80 kilometer – LYKKE TIL!

Mari Klakegg Fenre og ektemannen Tobias Dahl Fenre stiller i natt klokka 00.30 på startstreken i VM i terrengultra i Thailand. Der skal de kjempe seg gjennom 80 tøffe kilometer og hele 5000 høydemeter – en utfordring og et løp som tar pusten og vel så det fra de aller, aller fleste.
Ekteparet ble begge tatt ut til VM tidligere i høst, etter å ha vist en rekke knallsterke resultater over lang tid. Fem menn og fem norske kvinner deltar, der 200 løpere stiller til start i hver klasse.
Mari, opprinnelig fra Siljan, og Tobias er bosatt i Skien, og løper begge for Siljan IL.
Ekteparet skal ut i knallhard konkurranse, der flere av løperne lever av idretten som profesjonelle utøvere – langt, langt unna hverdagen til småbarnsforeldrene Fenre.
De tror uansett det skal være mulig å hevde seg høyt oppe på resultatlistene.
– Jeg tror det er mulig for Mari å bli topp-15 i VM. Men vi må huske på at det er ganske mange som lever av denne idretten. Selv om det er en ukjent idrett i Norge, er det en idrett med ganske mange proffe. I Spania, Italia og i Frankrike så er dette en stor idrett. At man skal på pallen, da blir jeg veldig imponert. Jeg håper jo det, men jeg tror det er et stykke unna. Men jeg tror stayerevnen til Mari er såpass bra at topp-15 kan være mulig. Det er det samme for min del. På en god dag kan jeg ligge rundt der, sa Tobias til TA tidligere i høst (link til saken under).
Vi er mektig imponert over hva de får til, og ønsker LYKKE TIL!
Her er link til liveresultater (åpnes ved midnatt). Det er ventet målgang fra klokka 08.00 og utover dagen.
Foto: Kristian Holtan, TA og privat

Check Also

Tobias og Mari best i landet – tre fra Siljan IL på topp 10!

Siljan-løperne Tobias Dahl Fenre og Mari Klakegg Fenre var blant favorittene – og innfridde til …